Transsendenttinen Meditaatio

Epilepsia

James Krag, M.D.

James Krag (M.D.) on Yhdysvaltain psykiatrisen seuran jäsen (Fellow of the American Psychiatric Association) ja Virginian psykiatrisen yhdistyksen puheenjohtaja. Hän toimii nykyään ylilääkärinä Liberty Pointissa, joka on yksityinen hoitopaikka psykiatrisista ongelmista kärsiville nuorille.

Tohtori Krag
vastaa kysymyksiin epilepsiasta.

K: Voivatko epilepsiaa sairastavat harjoittaa Transsendenttista Meditaatiota? Eikö kasvanut aivoaaltojen synkronisuus aiheuta heille kohtauksia?

Tri Krag: Epileptikot voivat ilman muuta harjoittaa Transsendenttista Meditaatiota. Kohtauksia tulee usein helpommin silloin, kun henkilö on ahdistunut tai väsynyt. Koska Transsendenttinen Meditaatio vähentää stressiä ja lisää neurologista vakautta, TM-tekniikan harjoittamisesta pitäisi olla apua. Ja epilepsiaa sairastava henkilö voi tietenkin nauttia Transsendenttisen Meditaation kaikista muista hyödyistä, kuten parantunut verenkiertoelimistön terveys, paremmat ihmissuhteet ja tyynempi, keskittymiskykyisempi mieli.
Aiheeseen liittyviä tutkimustuloksia

K: Voiko Transsendenttisen Meditaation harjoittaminen vähentää kouristuslääkityksen tarvetta?

Tri Krag: Ei ole viisasta aloittaa Transsendenttista Meditaatiota sillä odotuksella, että lääkitystä voi vähentää. Kuitenkin, jos kohtausten määrä on vähentynyt ajan myötä, neurologisi voi hyvinkin suostua pieniin, vähittäisiin muutoksiin arvioidakseen lääkityksen tarvetta.
Aiheeseen liittyviä tutkimustuloksia